Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

25. DUNA KARNEVÁL GÁLA


Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2021. június 12. 20:00

A Duna Karnevál eseményeinek mindenkori koronája a Gálaműsor a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében. A Világkarnevál a külföldi táncegyüttesek közel 200 művészének közös műsora. A negyedszázados jubileum alkalmából a műsor második részében az elmúlt 25 év legemlékezetesebb színpadi pillanatait idézzük fel.

25. DUNA KARNEVÁL GÁLA

I. Világkarnevál

A Duna Karnevál eseményeinek mindenkori koronája a Gálaműsor a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében. A Világkarnevál a külföldi táncegyüttesek közel 200 művészének közös műsora. A látványos tánckoncert nemzeteket összekötve különleges együttműködésben mutatja be a kultúrák párbeszédét a meghívott országok részvételével Dél Koreától Grúzián és a Mediterránokon át Mexikóig.

II. Karnevál Karaván

A negyedszázados jubileum alkalmából a műsor második részében az elmúlt 25 év legemlékezetesebb színpadi pillanatait idézzük fel. Válogatunk a nagyszabású gálaműsorok legsikeresebb jeleneteiből; hol a szolisztikus megfogalmazás, máskor a táncközösségre komponált részletek, a mintegy kétszáz táncos elsöprő energiájú előadása varázsolja el a nézőt.

A művészeti együttműködésben megvalósuló különleges „best of” előadásban a Duna Művészegyütteshez és a Magyar Állami Népi Együtteshez neves hazai táncegyüttesek és zenekarok csatlakoznak.

Vezető koreográfusok:
Juhász Zsolt Harangozó Gyula-díjas,
Mihályi Gábor Harangozó Gyula-díjas, kiváló művész

Zenei vezető: Dulai Zoltán
Rendező: Mucsi János Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.